Proef eens mijn variatie op een vlamtosti! Lekker pittig en goed gevuld!
Voor 1 tosti heb je nodig:
2 sneetjes brood naar keuze
Klein handje rundergehakt
1 plakje kaas
1/2 tl sambal
Mespuntje uienpoeder
Mespuntje knoflookpoeder
Margarine
Bak het gehakt rul in wat olie of boter. Als het gehakt goed gaar is voeg je de sambal, uienpoeder en knoflookpoeder toe. Maak op smaak met peper en zout.
Beleg een boterham met een plakje kaas en verdeel hier het gehaktmengsel op.
Verwarm wat margarine in een koekenpan. Bak de Tosti aan beide kanten op laag vuur goudbruin. Het heeft ongeveer 3 minuutjes per kant nodig. Leg tijdens het bakken een deksel op de pan. Zo blijft de hitte in de pan en dmelt de kaas beter.
Je kunt de tosti natuurlijk ook in een tostigrill bakken. Lekker met chilisaus.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten