Ik haal heel veel inspiratie van de blog van Ellemieke Vermolen. http://ellemiekevermolen.com
Zo ook dit ontbijtgerecht. Goed vullend, lekker en gezond!
1/3 kopje walnoten
2/3 kopje havermout
2/3 kopje soyamelk of amandelmelk
1 theelepel wijnsteenpoeder ( bakpoeder)
1 theelepel zeezout
1 theelepel vanille extract
2 theelepels ahornsiroop
1 rijpe banaan
Voor er over:
1 banaan
handje walnoten
ahornsiroop
evt. fruit
Doe de walnoten in een mixer tot het een zand textuur is. Doe dat ook
met de havermout. Doe het daarna allebei in een grote kom en voeg er de
bakpoeder, zout, olijfolie, vanille extract, soyamelk en ahornsiroop
bij. Alles goed mixen en het beslag 30 min laten rusten.
Verwarm een koekenpan met 1 theelepel kokosvet en doe er 3 eetlepels
beslag in. Maak er met de achterkant van een lepel voorzichtig een
rondje van.
Bak ze aan twee kanten licht bruin.
Doe er de plakjes banaan, walnoten en ahornsiroop over.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten