zondag 23 februari 2014

Broodjes bapao met hoisingarnalen en koriander

Kijk hier voor het deeg recept.

Vulling
120 gram gekookte roze garnaaltjes, fijngesneden
1 kleine ui, gesnipperd
2 tn knoflook,  gesnipperd
3 el koriander met steeltjes
Halve tl fijngesneden verse gember
1 el hoisinsaus (supermarkt of toko)
1 el sojasaus
Halve tl sambal oelek

Snij de steeltjes van de koriander fijn en bewaar de bovenkant. Fruit de ui, knoflook, gember en koriandersteeltjes in wat zonnebloemolie. Voeg na ongeveer 4 minuutjes de garnalen toe en bak zachtjes 3 minuten mee. Voeg nu de hoisinsaus,  sojasaus en sambal toe en bak 2 minuten mee. Laat de vulling afkoelen en vul het deeg. Kijk hier hoe dat moet. Stoom de broodjes in 7-10 minuten gaar in een stoompan of stoommandje.




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen