zondag 19 januari 2014

Bruschetta's met mozzarella en mango

Ik had in de koelkast nog een halve mango en een bol mozzarella liggen.
Die smaken samen zijn sowieso al heerlijk fris! Het resultaat was een lekkere topping voor  bruschetta's.

Ingrediƫnten
Ciabatta brood
Halve mango
1 mozzarella
(Basilicum) olijfolie
snufje chilipeper vlokken
peper en zeezout
verse basilicum

Snij de ciabatta in plakken en bestrijk met olijfolie. Bestrooi met grove zeezout. Bak op 220 graden in ongeveer 10 minuten bruin en krokant in de oven. Laat afkoelen.

Snij de mango en mozzarella in hele kleine blokjes.  Vermeng met 1 el olijfolie.  Ik gebruikte basilicum olie van de Action. Maak op smaak met zeezout, zwarte peper en gemalen chilivlokken.  Het mag best een klein beetje pittig zijn. Dit gaat goed samen met de mango. Snij vlak voor het serveren een paar blaadjes verse basilicum fijn en meng door de topping.

Ik had er verse soep bij gemaakt maar het is natuurlijk ook lekker bij de borrel.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen