maandag 13 januari 2014

Havermoutkoekjes met dadels, hazelnoten en amandelen

Deze gezonde en suikervrije koekjes zijn een variatie op de eerder geposte havermoutkoekjes.  Eet deze gezonde koekjes als tussendoortje en je hoeft je niet schuldig te voelen.

Voor ongeveer 16 koekjes
100 gram Havermout
2 stuks Bananen rijp, geprakt met een vork
20 gram hazelnoten, grof gehakt
20 gram Kokos geraspt
6 dadels in stukjes
10 gram amandelen,  grof gehakt
10 gram Agavesiroop of honing, optioneel


Verwarm de oven voor op 180 graden.

Meng alle bovenstaande ingrediënten goed door elkaar. Maak van ongeveer 1 eetlepel per stuk, hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk ze een klein beetje plat.


Bak de koekjes bruin in 15-20 minuten. Laat ze afkoelen en eet smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen